Simyo heeft een amusante infographic uitgegeven waarin het telefoongedrag van Nederlanders uiteengezet wordt. Eén van de weetjes is dat bijna één op de drie mannen pikante foto’s op zijn mobiel heeft staan.

window

De infographic van Simyo laat het mobieltjesgedrag van Nederlanders tussen de 20 en 28 jaar zien. Er wordt gekeken naar het verschil tussen mannen en vrouwen. Daar komen een aantal interessante weetjes uit tevoorschijn.

Zo bellen en sms’en vrouwen meer dan mannen, maar verstoken mannen weer meer mobiele data. Ook laten vrouwen hun telefoon twee keer zo vaak in de toiletpot verdwijnen. Zestien procent van de vrouwen is dat wel eens overkomen.

Pikant

Acht procent van de mannen en vrouwen uit de doelgroep neemt de telefoon wel eens op tijdens seks. Daarnaast heeft achttien procent van de vrouwen en dertig procent van de mannen pikante foto’s op de mobiel staan. Veertig procent van die vrouwen heeft zichzelf in een compromitterende pose in het telefoongeheugen gezet. Van de dertig procent van de mannen die een pikante foto op de mobiel heeft, is dat in maar liefst 43 procent van de gevallen van iemand die ze in het dagelijks leven kennen (maar niet de partner of zichzelf).

Vrouwen blijken hun partner’s e-mail of belhistorie vaker te controleren. Van deze stiekeme vrouwen maakt 41 procent zich daar wel eens aan schuldig tegenover 32 procent van de mannen. Er wordt ook flink gelogen op Facebook. 47 procent van de vrouwen liegt over het in een relatie zitten tegenover 41 procent van de mannen.

Merkwaardig in de infographic, en zeker van de hand van een mobiele telefonie-aanbieder, is dat de ‘Samsung Galaxy’ en de ‘HTC’ zich tot de populairste ‘telefoons’ mogen rekenen. Maar dat is in het ene geval slechts een halve modelnaam (het zal om de SIII gaan) en in het andere geval slechts een merk.

Vergeet ook vooral niet het stukje over Instagram te bekijken in de infographic. Deze spreekt voor zich.

Simonly-Mannen-VS-Vrouwen-Infographic-Simyo

BRON: Hyped.nl