Onderaan dit artikel: download URL + uitleg installatie.

Comodo Firewall is een zeer krachtige Windows firewall, gemakkelijk te gebruiken en flexibel, geori√ęnteerd op zowel nieuwe als professionele gebruikers.

Het algemene gebruik van computers voor het uitvoeren van taken die steeds gediversifieerder worden heeft ernstige gevolgen als het systeem niet goed beschermd is, zoals verlies van privé informatie, vermindering van productiviteitsniveaus, kidnapping van gegevens, identiteitsdiefstal enz.

Comodo Firewall geeft hoge veiligheidsniveaus voor alle gebruikers, staat toe om poorten en programma’s handmatig te configureren, maar integreert ook uitstekende intelligente opsporingsmechanismen.

Kortom, Comodo Firewall is een krachtige en gratis firewall, staat het vaststellen toe van handmatige configuraties, maar biedt de optie tot automatische optimalisatie in overeenstemming met de systeemmiddelen en beschermt het systeem tegen hackers, spionage programma’s en pogingen tot identiteitsdiefstal.

Belangrijkste Eigenschappen:

- Monitort constant het systeem.
- Geeft complete controle van het programma dat netwerkmiddelen verbruikt
- Voert reguliere onderhoudsanalyses uit
- Monitort verkeer in real time
- Laag middelenverbruik

Comodo Firewall setup
Wordt de Comodo Firewall als vervanging van een andere firewall gebruikt, dan is het noodzakelijk eerst de oude firewall te verwijderen ter voorkoming van problemen bij het tot stand brengen van een netwerkverbinding en het verkrijgen van toegang tot internet.De installatie van Comodo Firewall is eenvoudig, met alle vragen kan akkoord worden gegaan. Wordt er tijdens de setup een E-mailadres opgegeven, dan wordt de Comodoinstallatie voorzien van een levenslange licentie. Na de installatie staat rechts onderin het systeemvak het icoontje van Comodo (een blauw schildje met vlammen op de achtergrond). Met een dubbelklik op dit icoontje opent het basisscherm van Comodo

DOWNLOAD URL: Comodo Firewall