Of u internet nu gebruikt op uw smartphone of uw computer – veel websites en toepassingen zijn rechtstreeks gekoppeld aan uw Facebook-profiel. Het is natuurlijk leuk om uw vrienden, familie en kennissen deel te laten nemen aan uw eigen activiteiten. Maar daardoor krijgen ook onbevoegden al snel toegang tot uw gevoelige persoonlijke gegevens. Met secure.me kunt u zich uitgebreid beschermen en Facebook veilig en zonder zorgen gebruiken.

Het bedrijf Secure.me heeft een nieuwe tool gelanceerd om gebruikers van Facebook te beschermen voor applicaties die iets teveel gegevens binnenhalen zonder dat gebruikers dit door hebben.

Het gaat om de tool App Advisor met daarnaast extensies voor browsers Google Chrome, Safari en Firefox die hier verandering in moeten gaan brengen. Als de extensie is geïnstalleerd dan zal zodra een applicatie wil gaan koppelen met een profiel direct een waarschuwing in beeld verschijnen waarin is te zien wat de reputatie van de applicatie is.

Zorg er voor dat privé ook privé blijft. secure.me herkent mogelijke gevaren voor uw privacy en helpt u bij het kiezen van de juiste privacy-instellingen.

Neem het beheer over uw apps in eigen hand. secure.me laat u zien welke toepassingen toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens en welke informatie deze in uw profiel bekendmaken.

Zie welke invloed uw activiteiten op uw reputatie hebben. Dankzij de meest geavanceerde technologie zorgt secure.me ervoor dat niet teveel persoonlijke informatie op internet openbaar wordt.

Bescherm uw kind op Facebook. Vind uit wat uw kind vertelt, welke foto’s hij online zet, en wie zijn of haar vrienden zijn. secure.me helpt u om uw kind te beschermen.

Installeren via Facebook: Secure.me

Installeren via Firefox of Chrome: App Advisor