Mijn visie over het aanbieden van ontzettend veel alternatieven voor veilig internet.

Het lijkt er sterk op dat mensen enkel op zoek gaan naar een veilig internet advies, als het kwaad al heeft geschied.
Je moet dus eerst een ongeval hebben, vooraleer je de gordel aandoet …

Klinkt dit hard voor je? Maar goed ook, want dit is de realiteit!
Dit zet een mens tot nadenken of je nog verder tijd wilt steken in een project wat weing aandacht krijgt, of toch niet de aandacht die je in de eerste plaats zou kunnen verwachten.
Geen nood … ik ga door met het aanbieden van alternatieven, al was het maar om een enkeling uit de nood te kunnen helpen!

Een mens vraagt zich soms af waaraan het zou kunnen liggen, als je gratis veilig internet kunt aanbieden & gratis hulp bied.
Aan Google ligt het niet want die zet de site hoog genoeg in ranking, het ligt eerder aan de mentaliteit van de mensen, die er geen oor naar hebben, tenzij ze zelf in de problemen zitten en dan pas op zoek gaan.

De overheid, openbare instanties, scholen, bedrijven, e.a. laten zich niet horen, maar raar genoeg de media wel … die heeft wel oor naar een veiliger internet.
Je kan er kop noch staart aan krijgen, maar geduldig als we zijn … wachten we op die ene die dan wel je hulp kan gebruiken …

Er gaan eerst slachtoffers moeten vallen alvorens de overheid er iets aan doet, maar daar wachten we niet op.
Je ziet buiten klikveilig.be nog heel veel organisaties en particulieren die zich inzetten voor een veiliger internet, maar allen met het zelfde verhaal … nauwelijks of geen interesse tenzij de nood het hoogst is …

De moraal van dit verhaal?
De titel van dit bericht: Veilig internetten doe je als het te laat is …

Begin met veilig internetten vandaag nog, doe het voor jezelf & je familie!